Ny café ved Husum Bypark
Kaffeiin-01-24-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den gyldne belægning og det faktum at der er mulighed for sol det meste af dagen, er med til at understøtte den afslappede stemning ved den nye café Kaffeiin ved Husum Bypark. Foto: Kaj Bonne
Der har i flere år været ønsker fra lokale om en café ved Husum Bypark og i starten af juni åbnede Kaffeiin dørene med håndsprit og gratis, økologisk kaffe i åbningsdagene.

Caféen forklarer selv, at de har valgt at fokusere på økologi, da de mener at økologi og kvalitet hænger sammen. Derudover er der et ønske om at medvirke til bedre dyrevelfærd og miljørigtig produktion af råvarer.

Under alle omstændigheder byder menukortet på både kolde og varme drikkevarer samt lette retter. De bløde, velourbetrukne møbler og mørke interiør indbyder til hyggelige stunder inde døre og udenfor er der oprette en lille sandkasse ved vejtræet som de mindste gæster kan underholde sig med i mens de større nyder solen i de lave træmøbler. Adressen er Frederikssundsvej 299 /GG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top