Kongelig porcelænsmaler udstiller billeder
Agnes.jpg
Agnes Ehlers foran et af sine billeder. Foto: Åse Thuehøj
Brønshøj-kunstner Agnes Ehlers udstiller i Bellahøj Kirke indtil august

Agnes Ehlers er vokset op i Brønshøj og blev født i 1945. I 1961 startede hun som elev på Den kongelige Porcelænsfabrik, og senere blev hun ansat som porcelænsmaler i Tranqebar og Baca-afdelingen og til sidst i smykkeafdelingen. Som én af de få, blev hun udvalgt til at få tegneundervisning to gange om ugen i arbejdstiden. Dette betalte fabrikken for, fordi hun var en talentfuld maler.

I 1975 fik hun sit andet barn og stoppede arbejdet på fabrikken, mens hendes mand startede en VVS forretning, hvor hun senere blev fuldtidsansat. Tiden gik og hun blev ved med at tegne og male. Som 69-årig gik hun på pension og har derefter malet på fuld tid.

Udstillingen i Bellahøj Kirke har åben indtil august alle hverdage fra kl. 9 til 13 og i forbindelse med højmesser og øvrige arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top