Helhedsplan til afstemning
T.jpg
Tingbjerg set fra luften. Foto: Hamza Malik
Den nuværende boligsociale helhedsplan for Tingbjerg og Utterslevhuse udløber til sommer, og derfor skal der være afstemning om en ny helhedsplan.

Der skulle have været afstemning på afdelingsmøder i marts, men den måtte aflyses, da hele landet lukkede ned for at undgå spredning af coronasmitte. I stedet skal man for første gang prøve at holde urafstemning, hvor alle lejemål får to stemmesedler.

Fokus på unge og rådgivning
Den nuværende helhedsplan har været i gang siden 2016 og har særligt fokus på unge, uddannelse og beboervejledning. Omkring 30 unge får hvert år lommepengejobs gennem den boligsociale helhedsplan og den socialrådgiveruddannede beboerrådgiver hjælper i gennemsnit 200 beboere om året.

Tingbjerg og Utterslevhuse har cirka 2.500 almene boliger, der bliver administreret af boligselskaberne fsb og SAB. Indsatserne i de boligsociale helhedsplaner er beskrevet af Folketingets boligforlig, Landsbyggefonden, Københavns Kommune og boligselskaberne. Men det er beboerne, der skal stemme ja eller nej til at få en ny boligsocial helhedsplan i området. Hvis beboerne i Tingbjerg og Utterslevhuse stemmer ja til en ny helhedsplan, gælder den fra sommeren 2020 til 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top