Fuld fart på ferien
feriecamp13.jpg
Parkour, Ny-cirkus, kagedyst, skak, eventyr, basketball og hønseskidning. Hele ugen og næste uge med er 2700 Brønshøj fyldt med ferieaktiviteter for børn og unge mellem tre og 17 år. Det overordnede mål er at introducerer børn og unge til et aktivt kultur- og fritidsliv, så der dels er gode aktiviteter i ferien men også mulighed for at melde sig ind i de enkelte foreninger efter ferien. Der er et væld af aktiviteter i denne sommers Feriecamp som Københavns Kommune udbyder sammen med byens foreninger og Energicenter Voldparken er et af de centrale steder sammen med Tingbjerg Skole og boldbanen på Bellahøj. Foto: GG
Parkour, Ny-cirkus, kagedyst, skak, eventyr, basketball og hønseskidning. Hele ugen og næste uge med er 2700 Brønshøj fyldt med ferieaktiviteter for børn og unge

I fredags startede sommerferien for skolebørnene og dermed åbner mulighederne for sommeraktiviteter og varme, lange dage.

Især på Energicenter Voldparken hvor et gammelt cirkustelt udgør mødestedet for alle foreningernes aktiviteter, er der gode muligheder for at prøve en masse forskellige ting, lige som boldbanen på Bellahøj og Tingbjerg Skole er omdrejningspunktet.

– Vi er glade for opbakningen fra foreningerne på ECV og samarbejdet med institutioner og projekter i lokalområdet, så EnergiCenter Voldparken kan være samlingspunkt for gode oplevelser og få flere børn til at melde sig ind i de foreninger, som de har mødt, siger projektleder Julie Ulrikke Dyrby Aarø-Hansen.

Hver dag serverer Folkekøkkenet på ECV friskbagte boller til morgenmad og rugbrød med pålæg plus grønt til
frokost for alle feriecampdeltagere. Foto: GG

Havefest og hønseskidning
I cirkusteltet fyldes bænkene op, de frivillige fra folkekøkkenet deler friskbagte boller ud. Projektmedarbejder Camilla Petersson bærer flere bænke til teltet inden hun fortæller om fredagens havefest på ECV.

– Temaet for havefesten er overordnet natur. Men det er også gak og løjer og leg. Legepatruljen fra Husum for alle kommer, der er haveaktiviteter i byhaven og så kan man spille med i hønseskidning. Vi laver flere heats med hønsene i en indhegnet bane, så der ikke er for mange som stimler sammen, fortæller hun.

Derudover er der selvfølgelig håndvaske og afspritning ved alle aktiviteter, så det er sikkert for alle at være med.

Næste ugers planer

Her bringer Brønshøj-Husum Avis et udvalg i uge 27 og 28 samt rollespilsfredage fra uge 29. Find yderligere info på feriecamp.kk.dk.

Uge 27
– Parkour, kagedyst, design, springgymnastik og håndbold. Energicenter Voldparken, Kob-belvænget 65, lægger cirkustelt i byhaven til. Teltet er udgangspunktet for alle aktiviteter, som du kan starte med gratis morgenmad kl 9.30 til 10. Forældre er velkomne til at komme forbi også.

– Skak og dans & koreografi hver dag kl 12 til 14. Basketball og fantasycamp er fra kl 10 til 14. Og så er der futsal hele eftermiddagen fra kl 14 til 16. Mødestedet er boldbanen på Bellahøj nord, tæt på Bellahøj Nord 4.

Uge 28
– Heltetræning med nyt tema hver dag. Formiddag kl 10 til 11.30 for 3 – 6 årige og efter-middage 13 til 15 for 7 – 12 årige Husumparkens legeplads

– Eventyr & mysterier ved Batida teater, basketball, kreativt værksted og battlecamp med Rollespilsfabrikken starter kl 10. Skak samt dans & koreografi begynder kl 12 og det hele foregår på Bellahøj Syd ved boldbanen

– Boldspil i hallen og moderne dans i kulturhuse begynder kl 10. Efter frokost er der parkour. Mandag til onsdag er der basket og torsdag – fredag også håndbold + pigefodbold tirsdag og torsdag kl 13 til 15. Alle aktiviteterne er på Tingbjerg Skole

– Håndboldtrænning og turnering med IF Stadion med fokus på kammerater, fællesskab sig håndbold kl 10 til 15 mandag til og med onsdag med fælles frokostpause kl 12 til 13. Det er i hallen på Energicenter Voldparken.

Meget mere rollespil hele sommeren
Fredage er rollespilsfredag fra uge 29 (17/7, 24/7, 31/7 & 7/8 KL. 11-15)
Rollespil i Degnemosen byder på sjov leg og action for både store og små krigere, samt dem med eget sværd såvel som dem der aldrig har svunget et før.

Vi mødes ved boldburet i Bellahøj Syd kl. 11 og går sammen over i Degnemosen.
Husk madpakke og drikkedunk og tøj efter vejret.

Infobord og cirkustelt står i Byhaven som fredag er rammen om havefesten. Foto: GG

De gule feriecamp markerer ferieaktiviteterne over hele byen. Foto: GG

Camilla Petersson laver som projektmedarbejder lidt af hvert på ECV. Inklusiv havefest på fredag for alle. Foto: GG

God afstand og en bid brød inden aktiviteterne på ECV starter. Foto: GG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top