Det sker i kirken uge 23
Mads.jpg

Mads H¯ck organist Gruntvigskirke

Organist Mads Høck ved orglet. Foto: presse
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Fællessang i Husum Kirke
Tirsdag den 9. juni, kl. 10-11 er der igen fællessang i ANX’et i Husum Kirke, der dog lige nu er flyttet til kirkerummet i Husum Kirke, da der så bedre kan holdes afstand ved sang. Fællessang i ANX’et er fællesskab, hygge og en hel masse sang. Ved roret står Kirsten Thorup. Det koster ikke noget at droppe ind og synge med.

Tilmelding til højmesse
Ved højmessen søndag den 7. juni, kl. 10 i Husumvold Kirke er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes man tilmelde sig gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.40.

Fredagsmøde om Finland
Der er igen andagt ved sognepræst Lise Mortensen og Fredagsmøde den 12. juni, kl. 14 i Husumvold Kirke. Temaet denne gang er komponisten Sibelius og Finlands fødsel som selvstændig nation, ved Lau Frederiksen. For at blive ved med at passe på hinanden, og for at ingen skal gå forgæves, bedes man tilmelde sig på www.husumvoldkirke.dk

Bach i Grundtvigs Kirke
Torsdag den 4. juni, kl. 19.30 lukker Grundtvigs Kirke op for orgelmesterkoncert. Organist Mads Høck spiller et rent Bach-program under overskriften Bach og Treenigheden. Det bliver det store Præludium og Fuga i Es-dur, Toccata, Adagio og Fuga i C-dur samt en håndfuld koraler. Da kirken kun må lukke 125 ind, skal man besøge hjemmesiden grundtvigskirke.dk og reservere en gratis billet.

Gudstjenester uge 23:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 7/6, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 7/6, kl. 10:
Højmesse
v/ Iben Palle Hansen

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 7/6, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 7/6, kl. 10:
Højmesse
v/ Lise Mortensen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 7/6, kl. 10.30: Cafégudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 7/6, kl. 10.30: Gudstjeneste
v/ Ib Ehlers Jørgensen og Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 7/6, kl. 11:
Højmesse
Søndag 7/6, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 7/6, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top