Bæredygtighed – også på gulvet
Cecilia.jpg
Cecillia foran sin udstilling om bæredygtighed. Foto: privat
Hos Garant Brønshøj/Herlev – tæpper, gulve og gardiner på Frederikssundsvej 354 er Cecillia Fryd i gang med uddannelsen som butiksassistent. Hun har været hos Garant i halvandet år, og er ved at afslutte sin uddannelse. I den forbindelse skriver Cecillia en afsluttende fagopgave, hvor hun har valgt at sætte fokus på bæredygtige produkter.

Hos Garant Brønshøj/Herlev – tæpper, gulve og gardiner på Frederikssundsvej 354 er Cecillia Fryd i gang med uddannelsen som butiksassistent. Hun har været hos Garant i halvandet år, og er ved at afslutte sin uddannelse. I den forbindelse skriver Cecillia en afsluttende fagopgave, hvor hun har valgt at sætte fokus på bæredygtige produkter.

Som eksempel nævner hun den eksklusive og bæredygtige tæppekollektion fra Sedna, som er en spændende nyhed på mange måder, men især på grund af seriens bæredygtige tilgang. Tæpperne er udelukkende fremstillet i Econyl-regenereret nylon spundet af genanvendte fibre fra bl.a. fiskenet, og også tæppernes mellemvæv og bagside er fremstillet af genanvendte materialer.

I perioden frem til den 19. juni har hun i butikken lavet en kampagne og udstilling, som sætter fokus på bæredygtighed, og hun inviterer alle til at komme forbi butikken og få en snak om de bæredygtige produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top