Vil se på mulige aktiviteter på Friluftsscenen
Et stort flertal i Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus har besluttet, at forvaltningen på baggrund af udvalgets drøftelser skal undersøge forholdene og mulighederne for kulturaktiviteter på Bellahøj Friluftsscene

Et stort flertal i Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus har besluttet, at forvaltningen på baggrund af udvalgets drøftelser skal undersøge forholdene og mulighederne for kulturaktiviteter på Bellahøj Friluftsscene og herefter vende tilbage med en indstilling til Kultur- og Fritidsudvalget i det første møde efter sommerferien.

Beslutningen blev truffet på baggrund af et forslag, hvor motiveringen for forslaget var at sikre at det nye flotte og renoverede scenerum også bliver brugt til kunst af højeste niveau. Kun Liberal Alliances repræsentant i Kultur- og Fritidsudvalget stemte imod forslaget, med den begrundelse at politikere ikke skal være smagsdommere eller detailstyre kulturaktiviteter på en given scene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top