Samtale om sorg
Sorg, vrede, frygt eller ensomhed er følelser der er svære at tale om efter at have mistet én man holdt af.

Sorg, vrede, frygt eller ensomhed er følelser der er svære at tale om efter at have mistet én man holdt af. Da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at deltage i Sorggruppen i Bellahøj Kirke og på den måde få talt om de vanskelige følelser, tilbyder kirkens sorgterapeut Marianne Meyer at man kan kontakte hende på hverdage mellem 17-19.

Telefonnummer og e-mailadresse på kirkens hjemmeside www.bellahoejkirke.dk

På www.sorgvejviser.dk kan man finde en vejviser over gratis sorggrupper i hele landet, og på sjælesorg.nu kan man tale anonymt med en præst om alt mellem himmel og jord via en chatfunktion fra smartphone, iPad eller computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top