Lokaludvalget aflyser
Brønshøj-Husum Lokaludvalg aflyser en række arrangementer pga. coronakrisen. Det drejer sig Naturbyfestivalen, der skulle have været afholdt den 2. maj, festlighederne omkring Brønshøj Vandtårns 90 års fødselsdag den 22. maj og 2700Kulturdag den 6. juni. Også de ordinære lokaludvalgsmøder er aflyst indtil videre. Lokaludvalget modtager stadig ansøgninger til puljen, men behandler ikke ansøgninger, før lokaludvalget kan samles igen – måske den 28. maj.

Brønshøj-Husum Lokaludvalg aflyser en række arrangementer pga. coronakrisen. Det drejer sig Naturbyfestivalen, der skulle have været afholdt den 2. maj, festlighederne omkring Brønshøj Vandtårns 90 års fødselsdag den 22. maj og 2700Kulturdag den 6. juni. Også de ordinære lokaludvalgsmøder er aflyst indtil videre. Lokaludvalget modtager stadig ansøgninger til puljen, men behandler ikke ansøgninger, før lokaludvalget kan samles igen – måske den 28. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top