Konservative nu tredjestørst på Rådhuset
Borgerrepræsentant Karina Bergmann, der blev valgt ind i Borgerrepræsentationen for Liberal Alliance har nu skiftet parti og meldt sig under fanerne i den konservative gruppe

Borgerrepræsentant Karina Bergmann, der blev valgt ind i Borgerrepræsentationen for Liberal Alliance har nu skiftet parti og meldt sig under fanerne i den konservative gruppe. Partiet indtager nu en delt tredjeplads på Københavns Rådhus kun overgået af Socialdemokratiet og Enhedslisten.

– Vi er rigtig glade for at kunne byde Karina Bergmann velkommen. Hun er en dygtig og flittig politiker, siger den konservative gruppeformand Jakob Næsager. Gruppen fik tidligere i valgperioden Marcus Knuth som medlem, da han forlod Venstre. /EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top