Forsigtig genåbning
Bellahyøj-Kirke-01-21-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne
Provst Johanne Haastrup kunne Kristi himmelfartsdag torsdag i sidste uge igen byde sine sognebørn velkommen i Bellahøj Kirke. Det blev dog under nogle andre forhold, end før smitten med corana lukkede en stor del af Danmark ned - herunder kirkerne.

Provst Johanne Haastrup kunne Kristi himmelfartsdag torsdag i sidste uge igen byde sine sognebørn velkommen i Bellahøj Kirke. Det blev dog under nogle andre forhold, end før smitten med corana lukkede en stor del af Danmark ned – herunder kirkerne.

De hvide sedler på stolene i kirkerummet betød, at stolene ikke måtte anvendes, da der skulle holdes den anbefalede afstand – og salmebøgerne måtte blive på hylden.
Indtil 20. maj er 52.834 københavnere blevet testet og 2.237 er/har været smittet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top