Bellahøjmessen – indtil vi ses igen…
Skærm.jpg
Kirke på skærmen - med Peter Møller Jensen til højre. Foto: presse
Vi håber at det snart igen vil være muligt at kunne fejre Bellahøjmessen sammen, for der er nu engang ikke noget så godt som det ægte menneskelige fællesskab, når vi søndag formiddag fylder kirken med liflige toner, gode ord og en festlig nadverfejring. Det glæder vi os til!

Af sognepræst Peter Møller Jensen, Bellahøj Kirke

Vi håber at det snart igen vil være muligt at kunne fejre Bellahøjmessen sammen, for der er nu engang ikke noget så godt som det ægte menneskelige fællesskab, når vi søndag formiddag fylder kirken med liflige toner, gode ord og en festlig nadverfejring. Det glæder vi os til!

Men indtil da vil vi forsyne jer med en onlineversion af Bellahøjmessen i reduceret omfang. En præst og en musiker. Vi har jo ikke adgang til kirkerummet endnu, så vi sætter os i døråbningen og tænder for vores udstyr, så I kan følge med derude via kirkens Facebookprofil, https://www.facebook.com/bellahojkirke/. Det er hver søndag (samt Kristi Himmelfartsdag) kl. 10.30 – indtil nedlukningen af kirkerne er forbi og vi atter kan mødes ansigt til ansigt.

Du kan også se gudstjenesten på Bellahøj kirkes hjemmeside, hvor den bliver lagt på om mandagen og er tilgængelig hele ugen. Så brug din mobiltelefon eller gå på computeren og mød os dér – indtil vi ses igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top