Ring eller skriv til præsten
Hvis man har brug for at tale med en præst i den aktuelle krisetid, hvor kirkerne fortsat er lukkede, kan man gå ind på de enkelte kirkers hjemmesider og finde telefonnummer eller præsternes mailadresse.

Hvis man har brug for at tale med en præst i den aktuelle krisetid, hvor kirkerne fortsat er lukkede, kan man gå ind på de enkelte kirkers hjemmesider og finde telefonnummer eller præsternes mailadresse.

Flere lokale kirker bringer gudstjenester og andagter helt ind i stuer med små film, der kan findes på kirkernes hjemmesider eller ofte på facebook.

”Månedens Kurv uddeles stadig af Husum og Husumvold Kirker. Der kan p.t. ikke afleveres varer, men der kan støttes med beløb på MobilePay 43129. Henvendelser vedr. kurven kan rettes til diakonimedarbejder Maria Sandborg på tlf. 21181304.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top