Gudstjenester på nettet
CMR.jpg
De lokale kirker markerer sig også digitalt. Foto: Charlotte Maria Rasmussen
Sognepræsterne Stig Boel, Frederik Teglberg Damm, Line Bjørn Hansen og Lise Mortensen bringer gudstjenester og andagter fra Husumvold Kirke helt ind i stuerne

Sognepræsterne Stig Boel, Frederik Teglberg Damm, Line Bjørn Hansen og Lise Mortensen bringer gudstjenester og andagter fra Husumvold Kirke helt ind i stuerne – med film, der kan findes på Facebook, Instagram og www.husumvoldkirke.dk. Filmene træder bl.a. i stedet for søndagens højmesser og lægges op til samme tid som disse normalt holdes. På søndag den 26. april fra kl. 10 afholdes online gudstjeneste ved sognepræst Lise Mortensen.

Også Husum Kirkes sognepræster, Iben, Bettina og Frederik bringer andagter og gudstjenester fra kirken helt ind i stuerne med film, der kan findes på Facebook og www.husumkirke.dk. Filmene træder i stedet for morgenandagter, aftensange og højmesser, og lægges op til samme tid som disse normalt holdes. Torsdag den 23. april og den 30. april fra kl. 9 afholdes online morgenandagt og søndag den 26. april fra kl. 10.30 afholdes online gudstjeneste ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top