Vegetarcafé i Tingbjerg
Cafe-kulturhus-01-10-20.jpg
Foto: Kaj Bonne
Lokale kvinder, alle mødre, fra Tingbjerg har fundet sammen og dannet en forening, som skal stå for at få gang i caféen i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus. Kvinderne er frivillige og omsætningen går til foreningen, så de kan bidrage til at skabe endnu mere liv i Tingbjerg. Caféen hedder Mors Varme Hænder og ligger i stuen i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus.

Lokale kvinder, alle mødre, fra Tingbjerg har fundet sammen og dannet en forening, som skal stå for at få gang i caféen i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus. Kvinderne er frivillige og omsætningen går til foreningen, så de kan bidrage til at skabe endnu mere liv i Tingbjerg. Caféen hedder Mors Varme Hænder og ligger i stuen i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus.

Mors Varme Hænder tilbyder blandt andet vegetarretter og hjemmebagte kager tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 12-18. Det er den boligsociale helhedsplan i Tingbjerg & Utterslevhuse, som organiserer de lokale kvinder i samarbejde med Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus. Samarbejdet er et pilotprojekt, der i første omgang skal løbe over de næste 3 måneder. Caféens drift varetages af blandt andre Arwa, der håber at hun senere kan blive selvstændig i caféen.
– Jeg vil hellere arbejde her, end sidde derhjemme og blive b r e d e r e, siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top