Lokaludvalget skruer ned
Brønshøj-Husum Lokaludvalg aflyser og udskyder alle møder og arrangementer indtil videre.

Brønshøj-Husum Lokaludvalg aflyser og udskyder alle møder og arrangementer indtil videre. Det gælder både Lokaludvalgets egne møder og arrangementer samt puljeaktiviteter der er støttet med Lokaludvalgets puljemidler. Lokaludvalget har også kontaktet de ansøgere, som netop har søgt om puljemidler med besked om, at Lokaludvalget først vil behandle deres ansøgninger, når Lokaludvalget kan samles igen. Der sker også aflysning og udsættelse af den planlagte Naturby-festival, der skulle have været afholdt i maj. Lokaludvalgets sekretariat arbejder hjemmefra – indtil videre frem til udgangen af marts og træffes på mail og tlf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top