Liva vandt MGP
Liva.jpg
Liva foran Café Staalvand på Brønshøj Torv. Foto: gg
Lørdag aften blev den 13-årige Liva fra Brønshøj vinder af MGP i Royal Arena foran en fyldt hal og utallige foran tv-skærmen. Vindersangen hedder ”Ingen plan b”, og handler om klimaet.

– Min sang handler om alle de ting, som man godt selv kan gøre. Jeg håber, der er masser af børn, som lærer at synge den og så lytter til, og så lytter til hvad sangen fortæller, har Liva fortalt Brønshøj-Husum Avis.

MGP er børnenes Melodi Grand Prix og afholdes af Danmarks Radio, første gang i 2000. For at deltage i MGP skal man være mellem 8 år og til og med 15 år, når MGP-showet vises på DR, og deltageren skal selv skrive tekst og musik til din sang – og dermed selv have samtlige rettigheder. Deltagerne kan dog godt få hjælp til at skrive sangen.

Liva har haft travlt op til MGP, og travlheden fortsætter med ekstra mange optrædener rundt om i landet.

2 kommentarer om “Liva vandt MGP”

 1. Jane siger:

  Stort tillykke til Liva.

  Kan nogen mon hjælpe mig med at få kontakt til Liva? Jeg vil gerne spørge om lov til at designe en musikplakat med hendes skønne MGP-sang.

  Bedste hilsner fra Jane, designer og ejer af Songshape.dk

 2. Thea Rasmussen siger:

  Hej 🙂

  Stort tillykke til Liva.

  Jeg vil også meget gerne have fat i Liva for at høre hende omkring rettigheder til hendes sang til video med en opvarmningsdans på Skolernes Motionsdag. Jeg har forsøgt at skrive til hende på IG og FB, men uden succes.

  Kan I hjælpe mig??

  Hilsen Thea, Dansk Skoleidræt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top