Jazz i Kulturhuset Pilegården
Hans.jpg
Hans Ingelstam. Foto: Jonas Lyngdam
Midt i den kolde tid afholder den lokale jazzklub i Brønshøj et varmt arrangement lørdag den 14. marts, hvor klubben får besøg af Hans Ingelstam Quintet.

Hans Ingelstam har siden 60’erne været en af Sveriges mest kendte jazztrombonister og har spillet i mange forskellige kombinationer. Denne aften spilles der traditionel og melodisk swingjazz med perler fra ”The American Songbook”.

Ud over Hans Ingelstam: Trombone/vokal medvirker Mårten Lundgren: Trompet/vokal, Calle Brikman: Piano Anders Krogh Fjelsted: Bas og Andreas Fryland på trommer. Der vil være fællesspisning kl. 18.30. Spisebilletter kan bestilles på tlf. 38608345 eller mail til anni_helmer@mail.dk, senest onsdag den 11. marts kl. 12.

Billetter til musikken kl. 20 kan købes ved indgangen. Koncerten er støttet af Københavns Musikudvalg og Statens Kunstfond.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top