Hvis man mangler nogen at tale med
asserskude2020.jpg
Asser Skude fortæller på årsmødet, hvordan året er gået. Foto: Åse Thuehøj
I Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje er man klar over, at der rundt omkring i sognet sidder mange, som føler, at de mangler nogen at tale med og lave noget meningsfyldt sammen med

Derfor er der i Bellahøj Kirke flere forskellige grupper, man kan komme og være en del af, hvis man savner at hygge sig sammen med andre.

Blandt tilbuddene fra menighedsplejen er Fredagscafeen, som mødes hver anden fredag i lige uger kl. 14 til fx et spændende foredrag og hygge med kaffe og boller. Strikkecafeen mødes hver mandag kl. 13 og hygger sig med at strikke til velgørende formål, mens snakken går og kaffekopperne klirrer.

Er man mand, kan man komme til Mænd, Mad og Mening en gang om måneden – man spiser aftensmad sammen og vender måske lige verdenssituationen, og Steens Hyggeklub mødes hver anden onsdag i ulige uger kl. 14.30, hvor man spiller forskellige spil, drikker kaffe og sludrer om alt mellem himmel og jord.

Menighedsplejen har også en netværksgruppe for enlige forældre og deres børn, som mødes et antal gange om året til hygge, ture, fællesspisning og leg.

– Har man lyst til at komme og prøve at være en del af fællesskabet i Bellahøj Kirke, kan man søge nærmere oplysninger på Bellahøj Kirkes hjemmeside, bellahoejkirke.dk eller ringe til kirken. Man er også meget velkommen til at stikke hovedet ind, når kirken er åben, og få en kop kaffe samt en kalender, hvor man kan se, hvad der sker i kirken i månedens løb, siger sognepræst Asser Skude, der også er formand for Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje.

Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje holder årsmøde søndag den 22. marts, kl. 12 i Bellahøj Kirke. Mødet er offentligt, og alle interesserede er velkomne. Dagsorden findes på kirkens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top