Skumringsgudstjenester i Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirke er klar med en række af fire skumringsgudstjenester i februar og marts. Den første finder sted søndag den 16. februar.

Her er temaet Johann Sebastian Bach, der er en musikhistoriens helt store mestre. Medvirkende er Merete Steffensen, barokviolin, Bente Kiil Toftegaard, orgel, og Mia Lund Rao, sognepræst.

Søndag den 1. marts handler det om Anne Linnet. Sognepræst Iben Palle Hansen, Brønshøj Kirkes Børnekor og organisterne Bente Kiil Toftegaard og Martin Seier vil sammen og hver for sig fortolke hendes musik.

Søndag den 15. marts får kirken besøg af gospelkoret New Joy, der sammen med sognepræst Peter Nejsum vil skabe den helt rette stemning. Den sidste tjeneste i denne omgang finder sted søndag den 29. marts, hvor Brønshøj Kirkes Kor, organist Bente Kiil Toftegaard og sognepræst Mia Lund Rao markerer Maria Bebudelse.

Alle skumringsgudstjenester begynder altid kl. 17.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top