Pigecamp, e-sport og heltetræning i vinterferien
ARA_2197.jpg
FerieCamp byder velkommen. Foto: presse
I uge 7 er der mulighed for mange forskellige aktiviteter med FerieCamp

Pigerne er i fokus, når der i vinterferien inviteres på en helt særlig FerieCamp kun for piger og med kvindelige trænere på Rødkilde Skole. Der er dans, sjip og gymnastik på programmet og mødre er velkomne sammen med deres døtre.

– Piger har langt sjældnere end drenge en aktiv fritid, og det er ærgerligt, for foreningslivet kan noget helt særligt. Derfor glæder det mig, at vi i fire skoleferier i år kan tilbyde en helt særlig pigecamp, hvor piger kan få sved på panden og prøve kræfter med aktiviteter i fællesskaber med andre piger, siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde.

Masser af tilbud
Udover aktiviteter for kun piger, er der også en masse andre aktiviteter som alle børn er velkomne til. På Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus, Brønshøj Boldklub og EnergiCenter Voldparken kan man prøve kræfter med både manga-tegning, dans, kagedyst, filmværksted, heltetræning, e-sport og fodbold.

FerieCamp er fra den 10. februar til og med den 14. februar. Det er gratis og kræver kun enkelte steder tilmelding.

Sidste år deltog 28.700 børn og unge i de ni byområder i København som FerieCamp laver feriesjov i.
GG

Mere information og konkrete programmer på www.feriecamp.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top