Ny udstilling om byudviklingen i Tingbjerg
T.jpg
Sådan forestiller en tegner sig de kommende havehuse i Tingbjerg. Foto: Illustration: Tegnestuen Vandkunsten
Den nyeste udstilling om planerne for de næste byggeprojekter i Tingbjerg åbner den 27. februar kl. 16 i Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus

Her kan man møde medarbejdere fra Københavns Kommune, boligselskaberne fsb og SAB v. KAB, de private udviklingsselskaber NREP og Innovater, som alle fortæller om de kommende forandringer og svarer på spørgsmål.

I udstillingen er der zoomet ind på de projekter, der vil blive realiseret de næste par år, så alle som gerne vil vide mere om, hvad der konkret skal ske i Tingbjerg, kan komme forbi og stille spørgsmål direkte til dem, som kan svare.

Undervejs vil der være små oplæg, og tid til at gå rundt og kigge på udstillingen og høre om de forskellige byggeprojekter med en kop kaffe og et stykke kage i hånden. Deltagerne kan høre alle oplæg eller komme specifikt til de oplæg som interesserer mest:

16:15 Hvad er en lokalplan og hvordan kan man få indflydelse?
16:35 Hvorfor er det vigtigt at bygge en vej mellem Tingbjerg og Bystævneparken?
17:00 Hvorfor bygges der havehuse i Tingbjerg?
17:25 Hvad er planerne for Store Torv og det nye plejecenter?
17:50 Hvordan skaber man det gode børne- og ungeliv i Tingbjerg?
Fra kl. 18 tilbydes der en gratis portion vegetarmad, lavet af lokale kvinder fra foreningen Mors Varme Hænder.

Hvis man vil sikre sig en portion mad, så send en sms til 24 65 90 46 – og ellers er det efter først til mølle princippet.

Børn er også velkomne. De kan hygge sig med at bygge huse og byer af genbrugsmaterialer sammen med Martin fra Skaberværelset fra kl. 16-18.
Arrangørerne bag udstillingen håber, at så mange som muligt i Tingbjerg hører om de kommende forandringer i bydelen. Mad, kaffe og kage og en lille hemmelig gave er finansieret af Tingbjerg-Husum Partnerskab.

Udstillingen kan ses i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus frem til midt i marts, hvorefter den skal videre til Showroomet for Byudviklingen på Ruten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top