Marie Mørck giver gratis koncert i Tingbjerg
Jazz-Marie-01-49-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brønshøj-pigen Marie Mørck og hendes band giver en gratis koncert på Tingbjerg Bibliotek d. 7/2 kl.19. Foto: Kaj Bonne
Marie Mørck Quartet udgav i december sidste år albummet ”Fooling Around”, som omtalt her i avisen. Nu har Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus inviteret hende til at give en gratis koncert for de lokale fans

-Vi glæder os enormt til at få musikalsk besøg af et lokalt jazztalent i forbindelse med Vinterjazz-festivalen 2020. Det er første gang vi får et rigtigt jazzorkester ud i det nye bibliotek og kulturhus og vi er spændte på, hvordan deres musik vil lyde i vores flotte sal med dens fantastiske akustik. Marie Mørck Quartet er nye på jazzscenen og debuterede med albummet ’Fooling Around’ i slutningen af sidste år, skriver Laust Færch fra Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus i en pressemeddelse.

Marie Mørck er født og opvokset i Brønshøj, så mon ikke der er mange gamle venner og skolekammerater, som kunne tænke sig at møde op?

Den rette stemning
Kvartetten spiller Maries sange, hvor et drømmende og legende jazzunivers folder sig ud. Hun flankeres af tre af de største profiler i jazzmiljøet, pianisten Zier Romme, bassisten Ida Hvid og trommeslageren Lasse Funch, der hver især vil bakke hende op med deres medrivende soli og solide swing og skabe den helt rette stemning for aftenens koncert.

TID: 7. februar, kl. 19-21
STED: Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, Skolesiden 4, 2700 Brønshøj
GRATIS ADGANG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top