Magi på Nørre G
Musical_2020_107_2800x1500.jpg
Foto: Carol Munkers
Nørre G’s musikteaterforestilling 2020, Unfolding Freddie, blev en stor succes. Med sang, skuespil, dans, et band og et stort kor viste de mere end 110 deltagende elever alsidige talenter

Nørre G’s musikteaterforestilling 2020, Unfolding Freddie, blev en stor succes. Med sang, skuespil, dans, et band og et stort kor viste de mere end 110 deltagende elever de alsidige talenter, der går på gymnasiet på Mørkhøjvej. Alle har været med til at skabe forestillingen og alle var Freddie Mercury. Andre elever har været med til at designe plakater og bygge scenografi til forestillingen.

Alle ugens fire aftenforestillinger og en formiddagsforestilling for de lokale folkeskoler samt en ekstraforestilling torsdag eftermiddag blev spillet for fuldt hus for et begejstret publikum, som kunne klappe, trampe og synge med på Queens kendte sange.

– Jeg var med hele familien til koncert på Nørre G, og vi var alle dybt imponeret over den fantastiske og professionelle opsætning og gennemførelse. Det er utroligt, hvad unge amatører kan præstere – det var en stor og kunstnerisk oplevelse for hele familien, siger Jens Peter F., der er far til en af skolens elever.

Foto: Carol Munkers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top