Kræftens Bekæmpelse søger indsamlingsleder i Brønshøj
Kræftens Bekæmpelse afholder landsindsamling søndag den 29. marts, men p.t. mangler der en frivillig distriktsleder, så der igen i år kan afholdes indsamling i Brønshøj.

Kræftens Bekæmpelse afholder landsindsamling søndag den 29. marts, men p.t. mangler der en frivillig distriktsleder, så der igen i år kan afholdes indsamling i Brønshøj. I 2019 var der tilknyttet 55 indsamlere, der samlede kr. 65.500 ind i Brønshøj.

Distriktslederen er i kontakt med indsamlere, pakker og udleverer indsamlermateriale og ruter til indsamlerne og sætter de indsamlede penge i en bank. Interesserede kan kontakte Annette Rudolph på tlf. 35 25 75 15 for nærmere oplysning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top