Fra Københavns gader til Nordkoreas bjerge
Cykel-trukket.jpg

DCIM113GOPROG0404353.JPG

Med sit GoPro-kamera som fast følgesvend har Oliver set meget af verden fra sin cykel. Følgere fra hele verden har fulgt ivrigt med undervejs. Foto: Oliver Emil Andersen
For fire år siden satte cykelblogger og eventyrer Oliver Emil Andersen, som er opvokset i Brønshøj, sig for at opleve sin hjemby og resten af verden fra sin cykel. Torsdag d. 5. marts kl. 19.00 fortæller han sin historie og viser fotos i Pilegården

Man kender det fra, når man er lige ankommet i en ny by for den første gang. Nysgerrigheden er intens og sanserne skærpede. Man lægger mærke til enhver detalje og tager det hele ind. Den følelse er essensen i at rejse, hvis du spørger Oliver Emil Andersen, som står bag Behind Handlebars.

Men kan man give sig selv den følelse i sin hjemby? Få hele historien i ord og billeder denne aften i Pilegården, som i øvrigt slet ikke er fremmed grund for Oliver. Han er nemlig ikke alene opvokset i Brønshøj, men var også engang musikelev i Pilegården.

Billetter på pilegaarden.kk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top