Flere unge skal løbe Degnemoseløbet
degnemoseløb.jpg
I 2019 var der ca.160 løbere til start i Degnemoseløbet. I år håber man på endnu flere. Foto: Torben Wittchen
Næsten hver femte deltager i det traditionsrige Degnemoseløb, som i år afholdes for 46. gang, er under 18 år. Hos arrangørerne vil man dog gerne have endnu bedre fat i de unge motionister

Sidste år var der i alt cirka 160 løbere til start i Brønshøjs ældste løb. Det afholdes denne gang lørdag 4/4 kl.14, som altid på en rundstrækning på ca. 7 km. Tilmeldingen er allerede åben, og der er stadig plads til flere friske motionister i alle aldersklasser.

Et familieevent
– Vi vil gerne have fat i børnene og de unge mennesker, så vi kan vise, at Degnemoseløbet er et familieevent. Der er medaljer til alle de unge løbere op til 18 år, og gavekort til de hurtigste af de voksne, lover Peter Tøttrup, kasserer i foreningen ”Degnemoseløberen”, som er arrangør.

Traditionen med at løbe rundt i det naturskønne område ved Degnemosen har eksisteret siden 1970’erne, og blandt de tidligere deltagere er den desværre afdøde danske rekordholder på maratondistancen, Henrik Jørgensen, som i øvrigt stadig har ungdomsrekorden i Degnemoseløbet. Han tilbagelagde de ca. 7 km i tiden 22 minutter og 34 sekunder.

Tilmelding og yderligere info: www.degnemoseloeb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top