Fastelavn mellem bygerne
Fastelavn-Husum-10-09-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange voksne og udklædte børn mødte søndag op til fastelavnsfest i Husum Bypark ved Frederikssundsvej og Husumvej. Det lunefulde vejrlig viste sig fra sin pæne side, så traditionen med tøndeslagning, fastelavnsboller og kakaomælk samt kåring af den bedste udklædning kunne foregå i tørvejr. Festen var også i år arrangeret af Husum Byparks Venner med støtte af bl.a. Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Mange voksne og udklædte børn mødte søndag op til fastelavnsfest i Husum Bypark ved Frederikssundsvej og Husumvej. Det lunefulde vejrlig viste sig fra sin pæne side, så traditionen med tøndeslagning, fastelavnsboller og kakaomælk samt kåring af den bedste udklædning kunne foregå i tørvejr. Festen var også i år arrangeret af Husum Byparks Venner med støtte af bl.a. Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Se flere af Kaj Bonnes fotos fra fastelavn i Husum Bypark på kajbonne.myportfolio.com/bronshoj-husum-avis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top