Endelig frigivelse af penge til renovering
Friluftsscene.jpg
Foto: Karar Al-Kaianan
Borgerrepræsentationen har endeligt besluttet at frigive 5 mio. kr. til renovering af Bellahøj Friluftsscene.

Allerede ved budgettet for 2018 blev der afsat penge til blandt andet renoveringen af trapper, siddepladser og scenegulv. Projektet blev dog sat i bero på grund af det såkaldte anlægsloft – men nu skulle det være helt sikkert, at det gennemføres. Nu skal forvaltningen fortsætte projekteringen af projektet, så det fysiske arbejde kan sættes i gang i dette forår, så anlægget kan stå klar til brug til arrangementer i august – 2020.

Dronepilot Karar Al-Kianan har haft sin drone på tur over Bellahøj Friluftsscene og taget billedet af det unikke anlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top