– De gør det rigtig godt
Skolepatrulje-02-06-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som led i en landsdækkende kampagne blev skolepatruljer hyldet i sidste uge og lokale politibetjente var med fredag morgen ved Tingbjerg Skole. - Skolepatruljerne gør et rigtig vigtigt stykke arbejde, og de gør det rigtig godt. De er med til at sørge for, at børn kommer sikkert i skole hver dag. De møder ind tidligere end kammeraterne og gør det frivilligt og i al slags vejr – og det sætter vi stor pris på, siger lederen af nærpolitiet i Københavns Politi, Rasmus Agerskov Schultz. Foto: Kaj Bonne
Som led i en landsdækkende kampagne blev skolepatruljer hyldet i sidste uge og lokale politibetjente var med fredag morgen ved Tingbjerg Skole.

Som led i en landsdækkende kampagne blev skolepatruljer hyldet i sidste uge og lokale politibetjente var med fredag morgen ved Tingbjerg Skole.

– Skolepatruljerne gør et rigtig vigtigt stykke arbejde, og de gør det rigtig godt. De er med til at sørge for, at børn kommer sikkert i skole hver dag. De møder ind tidligere end kammeraterne og gør det frivilligt og i al slags vejr – og det sætter vi stor pris på, siger lederen af nærpolitiet i Københavns Politi, Rasmus Agerskov Schultz.

Se flere af Kaj Bonnes fotos på kajbonne.myportfolio.com/bronshoj-husum-avis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top