Brønshøj bytter brætspil og bøger
Bytteriet.jpg
Bytteriet i Pilegården tager fat på et nyt tema i perioden 28/2 til 24/4. Foto: Kulturhuset Pilegården
Brønshøj nye byttestation åbnede i november sidste år, og siden da har en masse ting og sager byttet ejere på Brønshøjvej 17. Nu tager Bytteriet i Pilegården fat på et nyt tema for perioden 28. februar -24. april.

Det er alt indenfor litteraturen, der finder vej til Bytteriet i den kommende tid. Børnebøgerne finder nye små læsere og til de voksne venter der nye læseoplevelser i form af romaner, biografier, krimier, lyrik, faglitteratur, rejsebøger, kogebøger og alt hvad bogelskere kan begære. Dertil kommer brætspil i alle afskygninger.

I dagene frem mod d. 28. februar, hvor det nye byttetema skydes i gang, kan man lige nå forbi og bytte sig til noget nyt brugt keramik, glas, tallerkener, bestik, vaser og lignende. Herefter bliver det, som ikke nåede at finde nye ejermænd doneret til Danmission Genbrug på Husum Torv.

Det er gratis at bruge Bytteriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top