Bjørn Berge Band til Brønshøj
Presse-Bjørn-Berge-Electric-Band-1_Fotor.jpg
Med næsten 20 år som soloartist er Bjørn Berge en institution i skandinavisk blues. Foto: Pressefoto
Mange kender ham som en enmandshær bevæbnet med guitar, men tirsdag den 18. februar kl. 20 i Kulturhuset Pilegården er et af Norges største bluesnavne Bjørn Berge klar med en ny lyd

Da indspilningerne af Bjørn Berges nye album “Who Else?” begyndte tilbage i 2014 var det meningen, at et akustisk album skulle udkomme senere samme år. Indspilningerne blev dog afbrudt, da Bjørn Berge blev inviteret med i det populære norske band Vamp. Da han vendte tilbage til indspilningerne fem år senere, stod det klar for ham at alt skulle indspilles forfra og denne gang med et band.

-Alle sangene er skrevet af mig og teksterne er skrevet af Ellis Del Sol, en amerikaner bosiddende i Norge. Albummet rummer alt lige fra blues og rock til americana og tilmed country. Det handler om kærlighed, livet på landevejene, fuldskab og galskab, siger Bjørn Berge.

Med sig i Bjørn Berge Electric Band har han både trommer og bas, som tilfører lydbilledet energi og dynamik i gavmilde mængder.

Bjørn Berge er et velkendt navn på bluesscenen, hvor han har turneret i snart 20 år som soloartist. Han har udgivet adskillige albums og modtaget to af de prestigefyldte ”Spellemannspriser” i hjemlandet Norge. Han har turneret i det meste af verden med sin rå vokal og sin drevne blues- og rocklyd.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top