Vejen til Paradis – i Brønshøj
Onsdag den 15. januar, kl. 19 på Brønshøj Bibliotek er temaet Paul Gauguin og malerkunsten i romanen ”Vejen til Paradis” fra 2019

Onsdag den 15. januar, kl. 19 på Brønshøj Bibliotek er temaet Paul Gauguin og malerkunsten i romanen ”Vejen til Paradis” fra 2019, hvor den peruvianske forfatter og nobelpristager Mario Vargas Llosa skildrer maleren Paul Gauguin og hans bedstemor, kvindesagsforkæmperen Flora Tristan.

De mødte aldrig hinanden, men var begge lidenskabelige og idealistiske mennesker. Gauguin fandt sit paradis i Fransk Polynesien, hvor han malede farverigt og dristigt. Cand. mag. Rigmor Kappel Schmidt kommer i sit foredrag også ind på andre af Llosas romaner, hvor han har brugt malerkunsten til at drive den spændende handling frem.

Rigmor Kappel Schmidt har oversat mange store spanske værker og er en levende fortæller.

Billetter på Brønshøj Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top