Skriveklub for unge på Brønshøj Bibliotek
Elsker du at skrive historier? Er du mellem 11 og 18? Så er Forfatterspirernes Skriveklub på Brønshøj Bibliotek måske noget for dig

I klubben arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen. Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback – hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne?

Underviseren er Saynab Farah Dahir som har udgivet en række noveller og også har vundet DM i novelleskrivning. Måske kender du allerede Saynab fra de sidste to sæsoners skriveklub – eller måske har du hilst på hende på biblioteket, hvor hun er medhjælper når hun ikke skriver eller passer sit medicinstudium.

På Brønshøj Bibliotek er det hver onsdag kl. 16.30-18.30, første gang den 5. februar.

Forårssæsonen varer fra februar til maj. Det koster 500 kroner for forårssæsonen, og billetten kan købes via Brønshøj Biblioteks hjemmeside.

Skriveklubben er støttet af Statens Kunstfond

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top