Rekordtilslutning til bowlingarrangement
oODi8ufg.jpg
Engagementet fejlede intet ved erhvervsklubben ”Hvepsenes” bowlingturnering. Foto: Claus Anker
Grøndals MultiCenter dannede tirsdag aften i sidste uge en fin ramme for nytårskuren blandt Brønshøj Boldklubs sponsorer og klubbens netværk Erhvervsklubben ”Hvepsene”

Arrangementet er gennem de seneste mere end 20 år blevet holdt som bowlingaften i starten af januar, og tilslutningen blev med 73 deltagere rekordhøj denne gang, Det fortæller erhvervsklubbens formand Kim Madsen.

Der blev på hyggelig og uformel måde dystet om titlen som ”Årets bowlingmester”. Sidste års vinder Kasper Bilde fra Sport Store på Frederikssundsvej 171 måtte aflevere titlen til en velspillende Michael Berggreen, Berggreen VVS, så pokalen bliver flyttet lidt længere ud af Frederikssundsvej.

”Frederikssundsvej overgiver sig aldrig!”
Ved overrækkelsen af pokalen sagde Kasper Bilde: ”Vi har haft pokalen stående i vores udstillingsvindue, og mange kunder er kommet ind i butikken og spurgt til pokalen – og benyttet lejligheden til at købe lidt varer”.

På spindesiden måtte sidste års vinder Henriette Blichager fra Husum Glarmester på Frederikssundsvej 278 se sig besejret af Anne Mette Hansen, fra home, Brønshøj på Frederikssundsvej 145.
Man kan med nogen ret omskrive det berømte gadeoprør under 2. verdenskrig til ”Frederikssundsvej overgiver sig aldrig”…

Under den efterfølgende middag blev samtlige hold præmieret – præmier som velvilligt var doneret af Brønshøj Boldklubs sponsorer og Erhvervsklubbens medlemmer. Det blev en yderst vellykket aften – med sportslig udøvelse, pleje af erhvervsnetværket og frem for alt hyggeligt samvær.

Anne Mette Hansen fra home i Brønshøj blev årets kvindelige bowler. Foto: Claus Anker

Michael Berggreen (th) blev årets bowlingmester ved erhvervsklubben ”Hvepsenes” årlige nytårskur. Foto: Claus Anker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top