Cityringen lukkes helt i to uger
Metro.jpg
Der bliver tomt på de fine nye stationer. Her Nørrebros Rundel. Foto: Reginaldo Sales / Metroselskabet
Driften på den nyåbnede metrolinje - Cityringen - bliver helt indstillet fra søndag den 12. januar til søndag 26. januar.

Driften på den nyåbnede metrolinje – Cityringen – bliver helt indstillet fra søndag den 12. januar til søndag 26. januar. Det fremgår af en orientering til Folketingets Transportudvalg fra Metroselskabet. Årsagen er, at der med færdiggørelsen af den kommende metrolinje, M4 til Nordhavn, skal indfases en opgradering af metroens styresystem. Metroselskabet indsætter togbusser til at betjene strækningen, mens Cityringen er lukket.

Den kommende metrolinje M4 skal betjene en strækning mellem Nordhavn og Orientkaj. Den ventes at åbne i foråret 2020. De er de første stationer i metrolinjen M4, som i 2024 bliver forlænget til Ny Ellebjerg. Det er p.t. uklart, hvornår metroen kommer til Brønshøj og Husum.

Cirka 1 million passagerer bruger Cityringen om ugen, oplyser Metroselskabet. De må så tage bussen i to uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top