Brønshøj Kirke tilbyder serviceeftersyn for ægtepar
Sommerfest-BHA-15-24-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sognepræst Peter Nejsum - her til Sommerfest i Præstegårdshaven. Lodsedlerne omkring halsen kan næppe relateres til ægteskabet - og dog. Foto: Kaj Bonne
- Det er med ægteskabet, som det er med bilen: engang imellem skal det til service.

– Det er med ægteskabet, som det er med bilen: engang imellem skal det til service. Sådan lyder det fra Brønshøj Kirke, der lørdag den 18. januar, kl. 10-15 afholder 50.000 kilometers eftersyn for alle ægtepar.

– Nogle gange skal vi se på vores ægteskab og overveje, om der er noget, der skal smøres, eller et tændrør, der skal skiftes, for nu at blive i billedet. Det er altså ikke, fordi der er noget, der er i stykker – men for at passe på det, som er noget af det vigtigste i verden, siger sognepræst Peter Nejsum.

Sammen med Line Bram, eksamineret sexolog, vil han stå for denne workshop om kærlighed og samliv. Der vil i pausen blive serveret en frokost, og derfor er tilmelding nødvendig. Frokosten koster kr. 100,- pr. par. Tilmelding skal ske senest onsdag den 15. januar til kirkekontoret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top