Vandtårnet er tændt til den mørke tid
For sjette gang skulle lyset på vandtårnet tændes og i den anledninger blev julestemningen spredt i hele bydelen med start i Tingbjerg, hvor en brandbil fyldt med børn udklædte som nisser i samarbejde med jazzbandet Scandinavian Rythm Boys spredte julejazz og glæde. Det ene optog afløste det andet og Bellahøj 21st Barking delte lygter ud […]

For sjette gang skulle lyset på vandtårnet tændes og i den anledninger blev julestemningen spredt i hele bydelen med start i Tingbjerg, hvor en brandbil fyldt med børn udklædte som nisser i samarbejde med jazzbandet Scandinavian Rythm Boys spredte julejazz og glæde.
Det ene optog afløste det andet og Bellahøj 21st Barking delte lygter ud inden turen gik hen ad Brønshøjvej med både jazz og nisser for at tænde lyset på vandtårnet.
Ved Vandtårnet ventede bålaktiviteter, juletale og koncerter inde i Vandtårnet. Programmet var langt og der var noget for alle.
På billedet har optoget gjort holdt ved Rytterskolen på Brønshøj Torv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top