Stor­københavns største Lidl åbnet i Tingbjerg
Torsdag i sidste uge blev dørene slået op til den nye Lidl-butik på hjørnet af Ruten og Terrasserne i Tingbjerg. Stedet hed tidligere Lille Torv, den har nu skiftet navn til Bytorvet samtidig med at området er blevet totalt omdannet med nedrivning af gamle butiksarkader og nybyggeri med private udlejningsboliger, forsamlingshus til boligselskabet SAB og […]

Torsdag i sidste uge blev dørene slået op til den nye Lidl-butik på hjørnet af Ruten og Terrasserne i Tingbjerg. Stedet hed tidligere Lille Torv, den har nu skiftet navn til Bytorvet samtidig med at området er blevet totalt omdannet med nedrivning af gamle butiksarkader og nybyggeri med private udlejningsboliger, forsamlingshus til boligselskabet SAB og moderne butikker – herunder den nyåbnede Lidl.
Inden den officielle åbning havde Lidl inviteret de omkringboende til at komme og se butikken aftenen inden åbningen. Rigtig mange mødte op og blev budt velkommen med champagne af de mange ansatte fra butikken, herunder butikschef Phillip Matthews.
Den store rummelige butik med højt til loftet kunne byde de inviterede på lækre smagsprøver fra butikkens sortiment – og ved udgangen fik gæsterne udleveret en såkaldt goodiebag med lækkerier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top