Klassisk minikoncert i Vandtårnet
Torsdag den 19. december, kl. 10 og kl. 10.40 får Brønshøj Vandtårn besøg af cellisten Kirstine Elise Pedersen, som spiller to minikoncerter for børn i anledning af FerieCamp – Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge. Koncerten i vandtårnet er rettet mod børn, men alle er meget […]

Torsdag den 19. december, kl. 10 og kl. 10.40 får Brønshøj Vandtårn besøg af cellisten Kirstine Elise Pedersen, som spiller to minikoncerter for børn i anledning af FerieCamp – Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge. Koncerten i vandtårnet er rettet mod børn, men alle er meget velkomne, og der er gratis adgang til begge koncerter.
Kigger man forbi med mange børn fra en daginstitution, skal man dog melde sin ankomst på forhånd ved at sende en mail til h61f@kk.dk med antal børn og tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top