Jul i Brønshøj Vandtårn
Jul-i-vandtårnet_facebook-1030x539.jpg
Der er masser af spændende aktiviteter i Brønshøj Vandtårn . Foto: Københavns Kommune
For 6. år i træk tændes lys på Brønshøj Vandtårn, når julemåneden bydes velkommen med et festligt arrangement for hele familien lørdag den 7. december fra kl. 14

Der vil både være mulighed for at opleve jazzmusik og nisser i gaderne, synge fælles julesange, gå med i street parade fra Brønshøj Torv til Vandtårnet med flagermuslygter og jazz af Scandinavian Rhythm Boys, lave aktiviteter med spejderne fra Bellahøj 21st Barking, købe lidt lunt og sødt i teltet hos Brønshøj Kirkes Pigekor, være med når lyset på Vandtårnet bliver tændt og opleve koncert i Vandtårnet med musik og lysshow til lejligheden.

Til de to koncerter i Vandtårnet vil forskellige musikere, sangere og lyskunstnere prøve kræfter med tårnets unikke efterklang og arkitektur. Der skal købes billet til koncerterne, og billetprisen er 80 kr. for voksne og 40 kr. for børn under 12 år.

Program
14:00 : Brandbil med nisser og jazzband kører fra Tingbjerg gennem Husum til Brønshøj Torv.
15:00 : Street parade fra Brønshøj Torv til Vandtårnet.
15:00-17:00 : Aktiviteter ved Vandtårnet: Brønshøj Kirkes Pigekor sælger varme drikke og kager i teltet, og spejderne fra Bellahøj 21st Barking laver bål og spejderaktiviteter.
15:30 : Borgerrepræsentant Laura Rosenvinge taler og tænder lys på Vandtårnet.
16:00-17:00 : Koncert 1
17:00-18:00 : Koncert 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top