Jul hos Visens Venner Brønshøj
Temaet er julens mange ansigter, når Visens Venner Brønshøj, fredag den 13. december, kl. 19 holder viseaften i Pilegården På viseaftenen skal man lytte til viser om julens mangfoldighed – nogle af de kendte og elskede julesange og salmer, men også nogle helt nye viser. Der synges også viser om mad og drikke, om naturen, […]

Temaet er julens mange ansigter, når Visens Venner Brønshøj, fredag den 13. december, kl. 19 holder viseaften i Pilegården
På viseaftenen skal man lytte til viser om julens mangfoldighed – nogle af de kendte og elskede julesange og salmer, men også nogle helt nye viser. Der synges også viser om mad og drikke, om naturen, og om ungdommens muntre leg, og hvad deraf følger etc. Aftens visevært er Klaus Helsøe, og som altid på decembers viseaften er der stort julelotteri med masser af præmier.
Forestillingen begynder kl. 19, og dørene åbnes kl. 18, hvor der er fællesspisning og skålsange.
Bestilling af bord og mad hos Pia Ejler på fruejler@gmail.com eller tlf. 23 25 85 37. Mad og drikkevarer må ikke medbringes.
Yderligere oplysning på www.visensvennerbronshoj.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top