FerieCamp i juleferien
Street Futsal, kagedyst og flere gratis aktiviteter for børn og unge

Der er futsal på plakaten på julens FerieCamps i Husum og Tingbjerg. Alle børn og unge i alderen 6 til 17 år er inviteret med, når Street Society spiller bolden op i EnergiCenter Voldparken Hallen.

Denne jul kan bydelens børn og unge prøve kræfter med blandt andet futsal – fodbold i højt tempo med masser af kreativitet og boldkontakt, når der bliver afholdt Street Futsal Skills Camp i Husum.

Futsal foregår på en mindre indhegnet bane. Futsal minder på mange måder om fodbold, men er kendetegnet ved hurtigere teknik og plads til kreative brug af bolden. Campen finder sted fra fredag den 27. december til 30. december i EnergiCenter Voldparken Hallen, hvor Street Society, der står bag julens FerieCamp, også har hold, man kan gå til i hverdagene.

Mange andre tilbud
Udover futsal byder julens FerieCamps også på alt fra kagedyst og krea-værksted til Street Skills-turnering og dans. De fleste aktiviteter afholdes af københavnske foreninger, som har faste hold, man kan gå til efter FerieCampen. For de mindste og deres forældre er det også muligt at danse løs i gult skum til danseforestillingen ’Gul kasse’ den 14. december eller komme i julestemning med Roses Julekagekoncert den 21. december. Julens camps finder sted i EnergiCenter Voldparken Hallen og på Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus.

FAKTA
FerieCamp er Københavns Kommunes aktivitetstilbud til børn og unge i skolernes ferier. Det er gratis at deltage i aktiviteterne.
Mere information på
www.feriecamp.kk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top