Spejderne sælger juletræer ved vandtårnet
Juletræssalg.jpg
Juletræer i alle størrelser kan købes ved Brønshøj Vandtårn på Brønshøjvej. Foto: privat
Alle dage fra 30. november til og med 23. december vil der stå forældre, børn og unge spejdere som frivilligt lægger kræfterne i for at tjene penge ind til spejdergruppen Bellahøj21Barking.

Overskuddet fra juletræssalget går udelukkende til det planlagte nye spejderhus. – Vi er rigtig glade for den store opbakning vi får fra Brønshøj og omegn. Vi har i år igen købt masser af flotte nordmannsgraner fra den jyske muld i alle størrelser, samt pottetræer og håber på en ligeså stor opbakning i år, som de foregående år, lyder det fra spejderne.

Der holdes åbent weekender, startende fra lørdag den 30. november fra kl. 10-17 og hverdage fra den 2. december til og med fredag d. 20. december kl. 17-19 – mandag den 23. december dog fra kl. 10-17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top