Sidste chance for et besøg i Bjerget
Det er stadig muligt at gå på opdagelse i Brønshøj Vandtårn, hvor et bjerg af ting har tårnet sig op. Men det er sidste chance for at få oplevelsen den 13. november

Den 10 meter høje kunstinstallation Bjerget funkler lysende og indbydende i den enorme grå betonbygning på toppen af København. Aflagte lagner og dynebetræk tegner konturen af et bjerg og indeni snor gangene sig og små huler opstår undervejs ind mod den knitrende, mørke midte. Undervejs møder man plastikdimser, legetøj med og uden lyd, gamle matematikopgaver, lamper, tøj, sadler, møbeltårne og porcelænsfigurer. Mange af tingene har borgere fra Brønshøj doneret til installationen.

Udstillingen blev skudt i gang lige op til efterårsferien, hvor 60-80 personer om dagen i alle aldre lagde vejen forbi. Udstillingen kan ses onsdage kl. 13-20, torsdag/fredag kl. 13-18 og lørdag/søndag kl. 11-17. Udstillingen er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Lydkunst
To lydkunstnere og komponister udforsker for tiden akustikken i danske tårne med en serie lydværker, og lørdag den 9. november, kl. 14 er det Brønshøj Vandtårns tur. De to lydkunstnere og komponister er Jørgen Teller og Christian Rønn (PROX), og de giver sammen med speciel guest P.O. Jørgensen, en koncert i Brønshøj Vandtårns unikke akustik. Billetter ved indgangen.

Det indre Bjerg i Brønshøj Vandtårn. Foto: presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top