Ord & Musik i Husum Kirke
DSCF1403.jpg
Guldbryllup med Danmark i Husum Kirke med Eva Maria Jensen og Wladyslaw Marchwinski. Foto: Mette Lilly Nielsen
Søndag den 10. november kl. 16 er temaet ”Guldbryllup med Danmark – en musikalsk indvandringshistorie” i serien Ord & Musik i Husum Kirke.

Husumvold Kirkes organist Eva Maria Jensen og violinist Wladyslaw Marchwinski fejrer guldbryllup – ikke med hinanden, men med Danmark. De kom begge hertil fra Polen i 1969 som politiske flygtninge. De fejrer 50-året med en koncert i Husum Kirke med musik af bl.a. Bach, Mozart, Gade og den polske komponist Chopin.

Mellem værkerne vil skuespiller Gina Marchwinski, Wladyslaws datter, læse fragmenter op af deres første indtryk i et nyt land. Ord & Musik er et samarbejde mellem Husum & Husumvold Kirker. Der er fri entré.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top