Lokale forfattere på Vino Vibbe
Torsdag den 28. november, kl. 18-20 gæster to unge forfattere Vinbaren på Frederikssundsvej og fortæller om deres forfatterskab. Journalist fra Politiken Milla Mølgaard er aftenens moderator

Liv Ea, der har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur, har selv oplevet alvorlig sygdom i familien og debuterer nu som forfatter med ”Kigger ned falder op”. En roman, der handler om at leve mellem håbet og frygten i tiden inden man mister/måske ikke mister.

Jonas T Bengtsson debuterede med romanen ”Aminas Breve” i 2005, som han vandt BG Banks Debutantpris for. Siden har han blandt andet udgivet romanen ”Submarino”, som i 2010 blev filmatiseret af Thomas Vinterberg og opnåede nomineringer til flere priser. Jonas´ sidste udgivelse er ”Sus” – en roman fra 2017.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. Deltagelse koster 150 kr. og inkluderer antipasti og et glas vin.

Tilmelding nødvendig – i Vinbaren eller på www.vinovibbe.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top