Jazz i Kulturhuset Pilegården
Spirit.jpg
The Spirit of New Orleans. Foto: Bjarne H.A. Petersen
Lørdag den 9. november, kl. 20 får den lokale jazzklub i Brønshøj besøg af The Spirit of New Orleans med Uno Hellgren som gæstesolist på trompet.

Et rutineret band, som med dynamik og swingende stil rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Traditionel med dybe rødder i grundlaget for New Orleans jazzen. Ud over Uno Hellgren på trompet kan man høre Preben Nissen: Trombone/vokal, Carsten Henningsen: Banjo, guitar/vokal, Jan Schiöpffe: Trommer, Stig Nielsen: Alt- og sopransax og Kim Holm Nielsen på el-bas. Der er lagt op til en aften for både de danseglade og de lyttende gæster.

Der vil være fællesspisning kl. 18.30. Spisebilletter kan bestilles på tlf. 39653149, senest onsdag den 6. november kl. 12.Billetter til musikken kl. 20 kan købes ved indgangen. Arrangementet er støttet af Københavns Musikudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top