IF Stadion holder trit med topholdene i 2. division
Casper-Wager.jpg.jpg
Casper Wager blev IF Stadions topscorer mod Furesø HK med 10 mål. Foto: Presse
Med en flot udesejr på 33-28 over Furesø HK i Værløsehallen vandt IF Stadion for fjerde kamp i træk. Det betyder, at man ligger på en flot andenplads i håndboldens 2.division, pulje 3

Generelt bliver der scoret flere mål i IF Stadions kampe i denne sæson. Holdet spiller mere aggressivt og afslutter hurtigere end tidligere. Det betyder, at publikum oplever flere afslutninger i begge ender af banen. Udnyttelsesprocenten er høj, og derfor scorer holdet mange mål, mens man ”tillader” modstanderen lidt flere afslutninger end tidligere.

I lørdagens kamp i Værløsehallen var gæsterne fra IF Stadion således foran med 17-14 ved pausen, og de gode tendenser fortsatte i anden halvleg efter en taktisk justering, hvor man bevarede 6-0 forsvaret, men til gengæld fik dæmmet op for modstandernes scoringer.

Gummiarm
Med 10 minutter tilbage førte Stadion med 31-22, men så gik der ”gummiarm” i den, og stille og roligt åd modstanderen sig ind på forspringet. Profiler som Michael Jensen, som ofte har næstsidste hånd på bolden, og topscorer Casper Wager trådte i karakter. Sidstnævnte blev noteret for hele 10 scoringer.

– Furesø er et godt hold, som vi på forhånd havde stor respekt for, og da vi havde tre stamspillere ud på grund af rejser og skader, vidste vi, at det ville blive svært. Efter en lidt ”speget” start fik vi styr på dem, og deres topscorer lavede eksempelvis kun to mål på straffekast i anden halvleg. I denne sæson har vi profilerne, der kan afgøre tætte kampe, og det nød vi godt af mod Furesø, siger cheftræner Thomas Schou.

I den kommende weekend kan IF Stadion holde fri og sørge for, at de skadede spillere bliver klar igen, inden kalenderårets to sidste opgaver venter: Først topkampen mod TMS Ringsted d. 8.12 på udebane, og ugen efter endnu en udekamp mod bundholdet Dalby G&IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top