Højtlæsning på Husum Bibliotek
Bog-COLOURBOX7727091.jpg
Bog, briller, te og en trøje parat til bogens verden. Foto: colourbox
I tidligere tider, før TV og computere blev en del af hverdagen, var højtlæsning i de mørke vinteraftener en udbredt nordisk tradition: Højtlæsning i morgengryet og i skumringstimen.

Mandag den 13. november, kl. 18.30-20.30 giver bibliotekarerne Susanne Rose Nielsen og Rasmus Riiskjær den gamle nordiske fortælletradition nyt liv med arrangementet “Skumringstime”, hvor de vil læse højt af nordisk litteratur.

På mere end 2000 biblioteker og andre samlingssteder i Norden og Baltikum samles tusindvis af tilhørere i skumringstimen for at lytte til en nordisk fortælling. Måske sættes verdensrekord i højtlæsning, når der på nøjagtig samme tidspunkt samles og lyttes til nordisk litteratur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top